• Peiling
  • Ben jij een zeurder of winnaar?

    Je mag 1 optie selecteren

     
     
    Bekijk resultaten

AutiTalent: Detacheringsbureau voor mensen met autisme

Niet alleen nieuws, maar ook inspirerende verhalen, opiniestukken en andere interessante content vanuit diverse media.
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 2026
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

AutiTalent: Detacheringsbureau voor mensen met autisme

Ongelezen bericht door Admin »

Afbeelding

Werken via AutiTalent
Wij zijn een detacheringsbureau speciaal voor mensen met autisme.
Ons doel is om jou aan passend werk te helpen én houden.
Hoe dat precies werkt? Dat leggen we je graag uit.


Wij kennen de verhalen: mensen met autisme die vastlopen in hun werk. Na hun (afgebroken) studie niet aan een baan komen. Bang zijn te solliciteren. Of simpelweg niet worden uitgenodigd. Terwijl ze ongelofelijk veel te bieden hebben.

Misschien ben jij zo iemand. Je weet wel dat je talenten hebt, maar die komen niet tot bloei. Je zoekt werk, maar vooral een plek waar je wordt gezien en gewaardeerd om wie je bent. Met je talenten én je uitdagingen.

Herken je dat? Dan zit je bij AutiTalent goed. Wij zijn een detacheringsbureau speciaal voor mensen met autisme. Ons doel is om jou aan passend werk te helpen én te houden. Hoe we dat precies doen?

Wat is detachering?
De meeste functies die wij aanbieden zijn op detacheringsbasis. Dat betekent dat je in dienst komt van AutiTalent. Je gaat werken bij een opdrachtgever van AutiTalent. Wij zijn en blijven nauw betrokken tijdens jouw inzet. Detachering is voor korte of lange duur.

Soms willen opdrachtgevers je zelf in dienst nemen. Wij verzorgen dan de werving en selectie van kandidaten. We begeleiden jou en de opdrachtgever in het sollicitatietraject. Na de opstartperiode is AutiTalent dan niet meer betrokken.

Soort werk
De functies die we aanbieden lopen erg uiteen. Van video-editor tot administratief medewerker, en van camerabeeldspecialist tot archiefmedewerker. We hebben mogelijkheden door het hele land, van VMBO tot HBO/WO niveau. Meestal gaat het om een “kantoorbaan”.

Afbeelding


Bron: https://www.autitalent.nl/
Inschrijven: https://www.autitalent.nl/werkzoekende/inschrijven/
Plaats reactie