• Peiling

20220816-18: Tourette-kamp voor kinderen van 6 – 17 jaar

Kondig hier toekomstige online en offline evenementen aan zoals webinars, workshops, bijeenkomsten, etc.
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 2059
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

20220816-18: Tourette-kamp voor kinderen van 6 – 17 jaar

Ongelezen bericht door Admin »

Voor de donateurs van Stichting Gilles de la Tourette organiseren wij van 16 t/m 18 augustus een Tourette-kamp in Zeeland voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar.

Het Tourette-kamp wordt georganiseerd door vrijwilligers van Stichting Gilles de la Tourette aangevuld met, mocht dit nodig zijn, professionele ondersteuning vanuit Outward Bound. Het Tourette-kamp is dan ook iets anders dan eerder aangekondigd, maar we maken er natuurlijk een geweldig kamp van vol met leuke activiteiten, ontspanning en vooral heel veel plezier!
  • Elkaar beter te leren kennen
  • Lunchen op het strand
  • Hertensafari in de duinen
  • Beach clean-up
  • Kampvuur met marshmallows
  • En nog veel meer!
Lijkt het jou leuk om op kamp te gaan met andere kinderen met Tourette? Meld je dan snel aan voor het Tourette-kamp in Zeeland door een mail te sturen naar bestuur@tourette.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd én de naam en het telefoonnummer van jouw ouder/verzorger. Dan nemen we snel contact met je op!

Belangrijke ouderinformatie:
In eerdere berichtgeving over het kamp zou het gaan om een 5-daagse kamp met een grote rol voor Outward Bound. Op dit moment is er echter onvoldoende duidelijkheid over de definitieve financiering, waardoor we hebben moeten besluiten om over te gaan op dit drie-daagse kamp.

Dit betekent ook dat wij deze 3 dagen volledig zelf financieren, eventueel aangevuld met sponsoring en een vrijwillige bijdrage. We willen dit Tourette-kamp kosteloos aanbieden aan de kinderen. Er is dan ook geen verplichte eigen bijdrage omdat we niemand willen uitsluiten.

We hebben een minimum aantal aanmeldingen van 18 kinderen en een maximum aantal van 36 en Vol = Vol.

Wij zoeken ook nog vrijwilligers voor het kamp. Dus mocht jouw kind graag meegaan maar lijkt dit hem of haar allemaal iets te spannend zonder jou erbij? En wil je naast jouw eigen kind ook andere kinderen begeleiden en zorgen voor een te gek kamp voor iedereen? Meld jezelf en je kind dan aan door een mail te sturen naar: bestuur@tourette.nl.

https://tourette.nl/tourette-kamp-voor- ... 6-17-jaar/
Plaats reactie