Autisme en seksualiteit
Heb of had jij hier vragen over? Mis jij bepaalde informatie?
De Informatietafel Autisme maakt informatie voor mensen met autisme en naasten over onderwerpen waar nu te weinig praktische informatie over is.
Dit jaar ontwikkelen we samen met een team uit Vlaanderen informatie over autisme en seksualiteit. De informatie komt op www.autisme.nl en www.participate-autisme.be.
Welke informatie over autisme en seksualiteit is belangrijk? Daar kun jij ons bij helpen.
Laat ons weten welke vragen jij hebt en over welke onderwerpen jij graag informatie zou willen lezen.
Vul deze korte vragenlijst in: https://lnkd.in/eTy2_DqQ. De vragenlijst is anoniem. Meedoen kan tot 15 april 2023.
Je kunt de vragenlijst invullen als je zelf (een vermoeden van) autisme hebt. Het maakt niet uit hoe oud je bent.
Ook ouders, partners, andere naasten en professionals kunnen de vragenlijst invullen.
----
Aan de Informatietafel Autisme werken NVA - Nederlandse Vereniging voor Autisme, Vanuit autisme bekeken, PAS-Nederland, wegwijzer-autisme.nl en NIPA - Netwerk Innovatie & Productontwikkeling Autisme samen om de informatievoorziening aan mensen met autisme en hun naasten te verbeteren. We werken op het thema autisme en seksualiteit samen met een team uit Vlaanderen, bestaande uit Participate-autisme.be, Sensoa, KU Leuven en de Universiteit van Tilburg. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrieven van deze organisaties.
#autisme #ASS #asperger #seksueleontwikkeling #seksueleopvoeding #pubertijd #seksuelevoorkeuren #soloseks #seksueelmisbruik #sekswerk #gender #overprikkeling